Produkty Klingspor se systémem X-LOCK

29.06.2020

Klingspor nabízí své nejprodávanější výrobky s novým systémem uchycení X-LOCK.
V lednu 2019 představila společnost Bosch nový upínací systém pro úhlové brusky, nazvaný X-LOCK. Jediným kliknutím lze kotouče uchytit do úhlové brusky. Zákazníci, kteří používají brusky od společnosti Bosch s novým systémem uchycení X-LOCK, se již nemusí obejít bez osvědčené kvality Klingspor.
Protože nejprodávanější výrobky Klingspor jsou nyní k dispozici také s novým systémem uchycení od společnosti Bosch.

X-Lock A46TZ       X-Lock Products

Společnost Klingspor nabízí svým zákazníkům nejoblíbenější a nejprodávanější výrobky v různých průměrech a velikostí zrn. To vše v produktových oblastech vulkánfíbrových kotoučů, brusných lamelových talířů, řezných kotoučů Kronenflex a diamantových kotoučů (viz. tabulka níže).

„Bylo pro nás obzvláště důležité, abychom našim zákazníkům poskytovali nejen správné výrobky pro jejich přístroje, ale také, aby tyto výrobky splňovaly vysoké požadavky na kvalitu, které klademe na všechny výrobky Klingspor. Z tohoto důvodu byly výrobky důkladně zkontrolovány a výrobní proces individuálně přizpůsoben novému systému uchycení od společnosti Bosch, “vysvětluje Ibraim Lapa, vedoucí Business Developmentu ve společnosti Klingspor.
„Výrobky Klingspor s X-LOCK vyhovují všem směrnicím oSa a fungují stejně spolehlivě jako výrobky bez systému X-LOCK. Takže zákazníci mohou používat novou technologii Bosch, aniž by se museli obejít bez Klingsporu!“

X-Lock

X-LOCK - extra rychlá výměna kotoučů pro profesionály
Jedno kliknutí a vše je na svém místě: S X-LOCK představil Bosch nový způsob výměny kotoučů pro úhlové brusky. Místo mnoha jednotlivých kroků s příslušenstvím, jako je upínací matice, příruba a klíč, se výměna pomocí X-LOCK provádí za pět sekund (až pětkrát rychleji a jednodušeji než tomu je se standardní upínací maticí) : Umístěte kotouč do držáku X-Lock, klikněte a je hotovo!
Zde si můžete prohlédnout nový katalog výrobků se systémem X-LOCK: